První trailer černé komedie Teroristka s Ivou Janžurovou jako učitelkou v důchodu

„Víš přece, že s násilím já zásadně nesouhlasím.“
 
 
Sedmdesátileté učitelky v důchodu by se neměly podceňovat. Na vlastní oči se o tom přesvědčíme v nové černé komedii Teroristka režiséra a scenáristy Radka Bajgara. V hlavní roli důchodkyně Marie se představí Iva Janžurová, pro kterou byla role údajně napsána přímo na míru.

„Ano, scénář jsem psal jednoznačně pro Ivu Janžurovou, bez ní bych do toho asi nešel. To, co ta paní v příběhu zažije, je zároveň tragický, a přitom to vypadá srandovně, protože není zvykem, aby si starší paní sháněly pistole. Divák musí jít s ní, všechno jí to věřit, rozumět jí i v situaci, kdy dělá extrémní věci. Komedie by měla být o pravdě a bolesti. A v téhle poloze je prostě Iva Janžurová nedostižná,“ prozradil Radek Bajgar. Dalších rolích uvidíme Martina Hofmanna, Tatianu Vilhelmovou, Pavla Lišku, Evu Holubovou, Janu Plodkovou a Kristinu Svarinskou. 

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 4. dubna 2019.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací