Fotky z natáčení filmů The Amazing Spider-Man 2 a Captain America: The Winter Soldier

 [singlepic id=4028 w=120 h=120 float=left]Zákulisní fotky z natáčení dvou očekávaných Marvelovských snímků.

 

Na záběrech z Captain America: The Winter Soldier je zachycen samotný Chris Evans jako Kapitán Amerika a Scarlett Johansson jako Black Widow. Celý film by měl být o událostech následujících po Avengers. Steve Rogers nemůže najít své místo v moderním světě. Spojí se s Natashou Romanoff a budou spolu bojovat proti Winter Soldierovi. Mimo jiné si ve filmu zahrají i Cobie Smulders, Frank Grillo, Hayley Atwell, Toby Jones, Robert Redford a Samuel L. Jackson.

Co se týká fotografií z pokračování The Amazing Spider-Man, tak si můžeme prohlédnout jak hlavní postavy Petera Parkera (Andrew Garfield) a Gwen (Emma Stone), tak i hlavního záporáka, kterým by měl být Electro (Jamie Foxx). V The Amazing Spider-Man 2 bude Peter Parker těžce snášet, že se nesmí stýkat s Gwen kvůli slibu, který dal jejimu otci,  aby ji udržel v bezpečí. Je to ovšem slib, který nedokáže dodržet a začne se s ní i tak vídat. Vše se změní poté, co se objeví nový protivník Electro a starý přítel Harry Osborn a Peter zjistí víc o své minulosti. Ve filmu dále hrají Dane DeHaan, Shailene Woodley, Paul Giamatti, Felicity Jones, Chris Cooper a Sally Field.

The Amazing Spider-Man 2 se nám v plném světle ukáže 24. dubna a  Captain America: The Winter Soldier 3. dubna roku 2014.

 

Fotografie z natáčení Captain America: Winter Soldier:

[singlepic id=4027 w=500 h=500 float=center]
[singlepic id=4026 w=500 h=500 float=center]

 

Fotografie z natáčeThe Amazing Spider-man 2:

[singlepic id=4022 w=500 h=600 float=center]
[singlepic id=4023 w=500 h=700 float=center]

(zdroj: superherohype.com, jfxonline.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací