První trailer The Amazing Spider-Man 2

[singlepic id=4892 w=120 h=120 float=left]“Ne všechny čeká šťastný konec.“

 

Už za pouhé čtyři měsíce k nám vtrhne další díl druhé ságy o Pavoučím muži – The Amazing Spider-Man 2. Peter Parker / Spider-Man (Andrew Garfield) už stačil poznat, že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost a otevřela se mu náruč Gwen Stacy (Emma Stone), ale pořád ho frustrují vyhlídky na setkání s mocnými protivníky. Superpadouši na něj čekají hned tři. Norman Osborn (Chris Cooper), jak víme z prvního filmu, umírá, takže v Green Goblina se rovnou promění jeho syn Harry (Dane DeHaan). Žádný opozdilý komorník jeho vztah s Peterem tentokrát asi nezachrání. Spřadače sítí se kromě toho rozhodne zašlápnout Rhino, tedy Nosorožec alias ruský mafián Aleksej Sytsevič (Paul Giamatti). Podvádí, má na sobě transformerský oblek! A na závěr bude Spider-Mana chtít uškvařit Max Dillon alias Electro (Jamie Foxx). To je ten, který vypadá jako mladší císař Palpatine v dobách, kdy chodil na Naboo poslouchat techno. Disponuje i stejnou superschopností…. Modleme se, aby tato sestava překonala trojku zlosynů ze Spider-Mana 3.

Peter se v souvislosti s historií Normanovy společnosti OsCorp dozví další skutečnosti o svém otci Richardovi (Campbell Scott) a uvědomí si, že korporace stojí za všemi jeho protivníky.

Může si pavouk dovolit šťourat do vosího hnízda?

V Česku se snímek objeví 24. dubna 2014.

 

První trailer The Amazing Spider-Man 2:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací