Sü Ťing-lej přijela do Prahy představit svůj film Jen my víme kde

Červený koberec - filmy, kino, zábava,  foto: www.cervenykoberec.czKrásy Prahy oslovily nejen režisérku, ale i čínské diváky.

Loni v létě jsme mohli v pražských ulicích spatřit slavnou režisérku, scenáristku a herečku Sü Ťing-lej, která zde natáčela svůj film Jen my víme kde. Romantický snímek o lásce dvou mladých lidí z Dálného východu je prvním čínským celovečerním filmem realizovaným v České republice. Sü Ťing-lej se na slavnostním představení jejího díla ve Velkém sále Paláce Lucerna přiznala, že si naše hlavní město velmi oblíbila. „Praha je město plné krásy a šarmu. Je mnohem krásnější, než při pouhém prohlížení fotografií“, svěřila se čínská režisérka.

premiera_jen_my_vime_kde_obr_01O velkém zájmu o romanci Jen my víme kde, hovoří i čísla. Na sociální síti Weibo (čínský Twitter) již pouhé informace z natáčení zaujaly přes 200 milionů lidí a necelých 6 milionů je komentovalo. V současnosti se snímek promítá nejen v Číně, ale i ve vybraných městech Asie a Severní Ameriky. Prozatím ho vidělo bezmála 10 milionů diváku, které krásy Prahy nadchly natolik, že by toto město rádi osobně navštívili. Do našich kin by měl film dorazit na podzim tohoto roku.

premiera_jen_my_vime_kde_obr_02

premiera_jen_my_vime_kde_obr_03

premiera_jen_my_vime_kde_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací