První trailer Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem je plný nostalgie

„Jediný muž, který za posledních čtyřicet let sestřelil tři nepřátelská letadla.“
 
 
Pete „Maverick“ Mitchell s tváří Toma Cruise okouzlil před třiatřiceti lety nejen Charlie (Kelly McGillis), ale i nespočet dam a žen po celém světě. Nyní se tento rebelský vojenský pilot vrací. První trailer, který láká na pokračování s názvem Top Gun: Maverick, sází na velkou dávku nostalgie.

V první ukázce zazní nejen známá melodie, ale Tom Cruise sahá po typických slunečních brýlích, obléká koženou bundu a vyráží na motorce za slunce západu vstříc novému dobrodružství. V pozadí samozřejmě nesmí chybět startující stíhačka.

Jako Iceman se vrací Val Kilmer. Dalších rolí se chopili Jennifer Connelly, Jon Hamm, Miles Teller, Ed Harris, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Lewis Pullman, Manny Jacinto a další. Režie měl původně obstarat Tony Scott, ale ten před natáčením spáchal sebevraždu. Na řežisérské křeslo nakonec usedl Joseph Kosinski (TRON: Legacy 3D, Nevědomí).

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 16. července 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací