Všechno nebo nic: Ondra Sokol si z natáčení milostné scény odnesl modřinu

Dvě kamarádky z knižního bestseleru hledají lásku.
 
 
Úspěšná slovenská spisovatelka Eva Urbaníková nezasáhla nespočet čtenářů pouze svojí knihou Všechno nebo nic, ale i jejím filmovým zpracováním, na kterém s režisérkou Martou Ferencovou pracovala několik let. Romantická komedie Všechno nebo nic do českých, slovenských a polských kin doputovala začátkem roku 2017 a těšila se velké oblibě. Jak ale probíhalo natáčení v česko-slovensko-polské distribuci? A jak se herci vypořádali s nejednou milostnou scénou?

Natáčení probíhalo skoro dva roky a převážnou část strávil štáb v Praze, kde vzniklo i knihkupectví Lindy a Vandy. Na vybavení obchodu bylo potřeba více jak 1000 knih a štáb měl tak během pauz o zábavu postaráno. Herci vycestovali i na hory, a to do Tater, kde se natáčely scény, v nichž se Linda (Tatiana Pauhofová), Vanda (Klára Issová) a Edo (Ľuboš Kostelný) zaseknou na lanovce. Rampouchy a omrzliny, které herce poté zdobí, nejsou dílem maskérek, ale přírody.

Vzhledem k tomu, že hlavním cílem dvou kamarádek a jejich gay parťáka je najít lásku, nechybí ve filmu ani milostné scény. Michal Zebrowski, který ztvárnil Jakuba udělal dokonce výjimku a po souhlasu manželky tyto choulostivé scény natočil sám, i když měl možnost a právo využít dubléra. Opravdu fyzicky náročnou milostnou scénu scénář přisoudil Ondřejovi Sokolovi a Kláře Issové, kteří podlehnou náhlému vzplanutí. Herec a moderátor si dokonce vysloužil modřinu a natrhl kalhoty z kostymérny.

Přerod knih Evy Urbaníkové ovšem není u konce. Příští rok by měla mít v kinech premiéru komedie Příliš osobní známost, na které opět pracuje s režisérkou Martou Ferencovou.

Podívejte se, jak to vypadalo na slavnostní premiéře filmu Všechno nebo nic:

(Foto: Bioscop) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací