Vzniká nový seriál s pracovním názvem Chataři, autorem scénáře je Petr Kolečko

Herecká esa se sejdou v chatové oblasti Nižbor na Berounsku.
 
 
Martin Myšička, Ivana Chýlková, Radek Holub, Pavla Beretová, Josef Polášek, Jana Švandová, Tomáš Hanák a mnoho dalších herců a hereček vyrazilo do chatové oblasti Nižbor na Berounsku, aby zde natočili nový rodinný seriál s pracovním názvem Chataři. Režie se chopil Radek Bajgar (Teroristka, Teorie tygra) a scénář naspal Petr Kolečko, který je držitelem Českého lva za film Masaryk a seriál Most!

Třináctidílný seriál nás seznámí s pestrou partičkou. Jednotlivé postavy a charaktery jsou tak různorodé, že v běžném životě by se nikdy nesetkaly. Každý totiž žije ve své sociální bublině. „Mě baví, že na chatě se potkají lidi z různých sociálních vrstev. Mohou mít úplně odlišnou práci, jiné vzdělání, příjmy, jsou tu voliči všech stran – jenže na chatě je to prostě jedno. Tedy většinou. Ostatně seriál charakterizujeme sloganem: Tady bude pohoda, i kdyby nás to mělo stát život!“ prozradil kreativní producent Josef Viewgh.

Jednou z hlavních postav je ajťák z Prahy David Srovnal, kterého hraje Martin Myšička. „Manželka Ivana nám pronajala na sezónu chatu, abych prý přišel na jiné myšlenky a abychom mohli být v přírodě, v lese, u vody, u potoka, rozdělat si oheň v krbu, a hlavně zažít tu chatařskou pohodu. David k tomu všemu moc vztah nemá, dělá to vlastně kvůli Ivaně,” popisuje svoji roli Martin Myšička. Filmaři České televize proto obsadili chatovou osadu v Nižborku u rybníků a nedalekou oblast Berounky, kde budou až do října tohoto roku natáčet.

(Foto: Chataři, Česká televize)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací