Herečka Barbora Jánová, herec Pavel Nový a Dáma roku 2019 Věra Kameničková dnes v Show Jana Krause

Povídat se bude o virech, dobročinnosti i bílém víně.
 
 
Dnes na červenou sedačku Jana Krause usednou hned dva herci. Přesněji řečeno herec a herečka. Jako první dostane svůj prostor Pavel Nový, kterého jsme v posledních letech mohli vidět ve filmech Bába z ledu, Andílek na nervy, Hmyz či Krajina ve stínu. S propagátorem otužování si moderátor pořadu mimo jiné popovídá o ochraně před zákeřným virem a západonilské horečce, kterou se herec nakazil na Kypru.

Jako druhá pozvání přijala herečka Barbora Jánová, která aktuálně hraje ambiciózní a zlou sestru hlavní hrdinky v seriálu Slunečná. Báru hraní moc baví, ale než se k herectví dostala, vystřídala spoustu prací, a to od asistentky režie po pomoc v centru sociálních služeb. Usměvavá herečka se věnuje i dobročinnosti, konkrétně iniciativě Sázíme budoucnost, kterou podporuje nejen vlastnoručním sázením stromů, ale i vlastní kolekcí pánských mikin a triček.

Závěrečným hostem premiérového dílu Show Jana Krause se stane Dáma roku 2019 Věra Kameničková, jejíž cesta do pořadu nebyla tradiční. Energická důchodkyně Jana Krause oslovila prostřednictvím živého rozhlasového vysílání, že by do SJK ráda přišla.

(Foto: SJK, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací