Záchranáře Jana ve filmu Stínohra ztvárnil Milan Ondrík, kterého známe ze seriálu Marie Terezie či filmů Veterán a Bourák

Natáčení s nožem i v ledové vodě.

Režisér Peter Bebjak si pro diváky po Zprávě, Trhlině či Čáře připravil dramatický krimi thriller Stínohra s Milanem Ondríkem v hlavní roli. Slovenský divadelní, televizní a filmový herec se tentokrát představí jako záchranář Jan, kterému jedna hádka a nezvednutí telefonu manželce změní život. Jeho láska totiž tragicky umírá.

„Lidé častokrát udělají takovou na první pohled malou chybu, a potom se s tím vypořádávají celý život. Proto je potřeba si v životě vážit každé sekundy a uvědomovat každou chvilku, zda konáme správně a rozvážně,“ svěřil se Milan Ondrík. Jeho Jan se ve filmu Stínohra rozhodne pomstít a zjistit, co se Evě vlastně stalo.

Milan Ondrík ve Filmu o filmu proradil, že ho scénář, který napsala Vendula Bradáčová, velmi zaujal hned během prvního čtení. Samotné natáčení nebylo vůbec jednoduché, protože na Ondríka čekalo nebezpečné natáčené s nožem či v ledové vodě. V zimě, kdy všichni nosíme teplé bundy a kabáty, musel představitel Jana tyto hřejivé svršky odhodit a vlézt nahý do jezera. Milan Ondrík se přiznal, že se moc neotužuje a před tím, než klapla klapka, se velmi třásl. Ostrý záběr ale zvládl s klidem a zkušenost to byla, dle jeho slov, příjemná.

Dalších rolí se chopili Hynek Čermák, Leona Skleničková, Vladimír Javorský, Kristýna Frejová, Jan Jankovský či Dominika Morávková-Zeleníková. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 7. dubna 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací