„Vzestup Electra“ trailer The Amazing Spider-Man 2

[singlepic id=6477 w=150 h=200 float=left] „Tajemství mají svoji cenu. Stejně jako pravda.“
 
 
Peter Parker alias Spider-Man (Andrew Garfield) má úžasný výběr mezi třemi superpadouchy, kteří jej chtějí zabít. V sequelu The Amazing Spider-Man 2 na něj čeká obrněná pěst Alekseje Sytseviče alias Nosorožce (Paul Giamatti), blesk Maxe Dillona alias Electra (Jamie Foxx) a nakonec zbraně Green Goblina, v něhož se přemění jeho kamarád Harry Osborn (Dane DeHaan). Superhrdinu navíc bedlivě sleduje génius na kolečkovém křesle Alistair Smythe (B.J. Novak). Protivníci jsou tak či onak spojeni s OsCorpem, firmou umírajícího Normana Osborna (Chris Cooper), tedy s tou samou společností, která měla zřejmě prsty ve zmizení Peterova otce Richarda (Campbell Scott) a matky Mary (Embeth Davidtz). Podaří se  Peterovi i jeho přítelkyni Gwen Stacy (Emma Stone) vyváznout ve zdraví?

Ve filmu budou dále hrát Martin Sheen, Chris Zylka, Denis Leary, Marton Csokas, Colm Feore, Felicity Jones nebo Sally Field. Premiéra je naplánovaná na 24. dubna 2014.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací