Výměna manželek, MasterChef Česko, SuperStar, Kameňák či Co na to Češi přinese Jaro 2020 na TV Nova

Filmové premiéry cílí především na milovníky komiksů, pohádek a dobrodružství.
 
 
S jarem se začíná probouzet nejen příroda, ale i programová nabídka televizních stanic. TV jaro ovšem přichází podstatně dříve než to kalendářní, a to již s příchodem ledna/února. TV Nova na tradiční tiskové konferenci představila nejen novinky a velké návraty, ale zmínila i oblíbené stálice. Nechyběla ani celá řada tváří jednotlivých pořadů.

Programem tiskové konference provázel Marián Čekovský, jenž je i jedním z porotců SuperStar 2020. Slovenský hudebník a zpěvák v úvodu svého vystoupení prozradil, že bral lekce na výslovnost písmena „ř“, což publikum ocenilo náležitým potleskem. V SuperStar je členem velké porotcovské pětky, ve které usednou i Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová a ostřílený porotce Pavol Habera. Hledání nejlepšího zpěváka Česka a Slovenska začne 16. února 2020.

Již od 5. února se bude vařit, a to v další řadě reality show MasterChef Česko. I letos budou kulinářské výkony amatérských kuchařů hodnotit Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt. Vítěz si odnese nejen trofej a tučnou částku, ale i možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců.

Na televizní obrazovky se vrátí Kameňák, seriál plný humoru a anekdot. Do Kameňákova se poprvé vrátíme na sv. Valentýna, tedy 14. února a sledovat budeme moci eskapády úřadujícího starosty Pepy Nováka (Václav Vydra) a jeho zástupce Bohouše Beránka (Pavel Kikinčuk). Vrátí se i Martin Dejdar, Alice Bendová, Milan Pitkin, Veronika Žilková, Petr Jablonský, Monika Timková, Jan Brožek a další.

Nové díly přinesou seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, které letos slaví patnácté narozeniny. Ordinace toto jubileum oslavila v podobě nového, modernějšího způsobu snímání, které by dle slov tvůrců, mělo přinést kvalitnější podívanou a intenzivnější zážitek. V seriálu se objeví i nová posila, a to Adam Vojtek, syn muzikanta Pepy Vojtka. Zbrusu nové případy nabídnou i Specialisté, kteří řeší zajímavé případy v prostředí Prahy. Ostřílenou sestavu obohatí posila, kapitán Jana Šafářová (Eva Leimbergerová) a kapitán Tomáše Beran (Jacob Erftemeijer). Ptáte se, Co na to Češi? I tento pořad nabídne premiérové díly a zapeklité otázky moderátora Tomáše Matonohy. Další dramatické momenty a vypjaté emoce přinese Výměna manželek.

Chybět nebudou ani zahraniční filmové premiéry. Programová nabídka tentokrát potěší zejména fanoušky komiksů, pohádek a dobrodružství. Zhlédnout budeme moci snímky Doctor Strange, Captain America: Občanská válka, Thor: Ragnarok, Kráska a zvíře, Lovec: Zimní válka, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Dítě Bridget Jonesové, Geostorm: Globální nebezpečí, Anthropoid či sérii Rychle a zběsile.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací