Filmové události #01/19: Nový rok je tu!

A s ním i plno událostí týkajících se Netflixu.
 
 
Hned na úvod překvapil seriál Stranger Things s datem premiéry třetí řady. Punisher od Marvelu zase přišel s teaserem. Na Netflixu měl také premiéru interaktivní film patřící pod hlavičku Černého zrcadla. To mělo ovšem vliv i na vývoj páté řady tohoto populárního pořadu. S ukázkou a plakátem přišel i horor Potomek.

#01/19

Streamovací kanál Netflix se na úvod roku opravdu vyznamenal. Hned na začátku mile překvapil s krátkou ukázkou ke třetí řadě populárního seriálu Stranger Things. V rámci toho také tvůrci prozradili datum, kdy bude mít chystaná sezóna premiéru. K oznámení přidali i nový plakát. Jaké nové dobrodružství čeká Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas a další se dozvíme již 4. července, kdy budou naráz (jak už je u Netflixu tradicí) vypuštěny všechny nové epizody.

Nebyl by to však týden bez marvelovských novinek a ta další se zároveň týká i Netflixu. Seriál Punisher o stejnojmenném superhrdinovi totiž chystá druhou řadu. A v rámci toho tvůrci vypustili první trailer k této nové sezóně. Ta bude mít premiéru již zanedlouho, tedy 18. ledna.

Ovšem Netflix nezahálí a jede dál. Očividně si jeho šéfové dali předsevzetí být co nejaktivnější. A to se jim také veskrz daří. Na sklonku loňského roku totiž odvysílali nový film patřící pod hlavičku populárního seriálu Černé zrcadlo. Snímek s podtitulkem Bandersnatch však záhy vyvolal poměrně velký ohlas u diváků. Jde totiž o přelomové interaktivní dílo, které si při jeho sledování mohou diváci utvářet takřka ku obrazu svému. A diváci si hrají rádi.

Vypuštění Bandersnatche však mělo nečekaný vliv i na připravovanou pátou řádu jmenovaného seriálu.  Díky snímku došlo k posunutí ve výrobě čtyř epizod následné páté sezóny Černého zrcadla. Ty ještě nemají datum premiéry, tvůrci však jako vždy slibují záživnou premiéru.

Nyní se však konečně na chvíli odpoutáváme od Netflixu. Na řadě je horor Prodigy, do češtiny přeložený jako Potomek. Ten se v uplynulém týdnu představil s prvním oficiálním plakátem i trailerem. Film se zaměřuje na matku, která má obavy o svého mladého synka, který se začíná chovat poněkud znepokojivě. Myslí se, že za to mohou nadpřirozené síly. Tajuplný snímek má mít premiéru již 7. února.

 

Seriál Živí mrtví /The Walking Dead se přihlásí opět 23. října na kabelové televizi ACM. Fanoušci se mohou těšit na šestnáct dílů ve dvou vlnách, na druhou půlku své oblíbené show si budou muset počkat do února.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací