Kino Lucerna slavnostně uvedlo krátkometrážní film Siciliana

premiera_siciliana_obr_00Režisér Jan Wolf představuje svůj další snímek „do it yourself“.

Jan Wolf se filmovému světu představil svou celovečerní prvotinou Normalis, která byla uvedena roku 2011 na Febiofestu. Po menší odmlce o sobě opět dává vědět krátkometrážním počinem Siciliana. Wolf zůstává věrný DIY přístupu, neboli udělej si sám. Divák má tak možnost spatřit šestadvacet minut dlouhé osobité dílo, plné poutavých záběrů a kouzelné atmosféry.

Milostné drama, odehrávající se v přímořském městečku, prožilo svoji slavnostní premiéru v pražském kině Lucerna. Najít v hledišti volné místo k sezení, bylo téměř nemožné, protože projekci si nenechalo ujít nespočet zvědavců i spousta známých tváří. Potkat jsme se mohli například s Hanou Vagnerovou, Jitkou Schneiderovou, Ester Geislerovou, Terezou Nvotovou či Fero Feničem. Nechyběla samozřejmě ani bohatá herecká delegace (Petra Nesvačilová, Klára Vytisková…) v čele s režisérem Janem Wolfem.

Těsně před tím, než začalo samotné promítání, zazněl z reproduktorů krátký proslov: „Vítá Vás rádio Siciliana. Rádio, které je tu jen pro Vás. Jsme vždy o krok napřed. Zcela výjimečný okamžik. Ve velkém sále kino Lucerna za malou chvíli začíná premiéra. Premiéra stejnojmenného filmu Siciliana. Dobrý večer.“

Jak to na akci, která se nesla v dobovém duchu, vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu. Líbí se vám šaty přítomných dam? Mně rozhodně ano.

premiera_siciliana_obr_01

premiera_siciliana_obr_02

premiera_siciliana_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací