Holubová, Filipová, Žbirka a Donutil pokřtili „ROCKmi overené“ CD

krest_cd_nagy_rockmi_obr_00Peter Nagy opět nazpíval nestárnoucí hity.

So mnou nikdy nezostarneš, Marcel z malého mesta a desítku dalších nestárnoucích písní nalezneme na novém CD oblíbeného česko–slovenského zpěváka Petera Nagyho s výstižným názvem „ROCKmi overené“. Peter se sešel s herečkou Evou Holubovou, zpěvačkou Lenkou Filipovou, zpěvákem Miro Žbirkem a hercem Miroslavem Donutilem v pražské restauraci Almare, kde CD nejen pustili do světa, ale pro štěstí ho i skropili šampaňským.

Po slavnostním aktu se všichni přítomní vrhli na čerstvé ryby a mořské plody, které se v restauraci podávají. Peter prozradil, že tento typ kuchyně má velmi rád a přemístil se k modro-bílé lodi plné ledu, ryb a ústřic, na kterých si nejen pochutnal, ale s ochotou i zapózoval.

Pokud se ptáte, proč vychází Peterovi „klasiky“ znovu, odpověď je jednoduchá. Nagy i skupina INDIGO prošla během let vývojem. Změnil se nejen hlas zpěváka, ale i celkový styl kapely, který je dravější a rokovější.

Jak to na křtu CD „ROCKmi overené“ vypadalo, si můžete prohlédnout ve Fotogalerie FB.

krest_cd_nagy_rockmi_obr_01

krest_cd_nagy_rockmi_obr_02

krest_cd_nagy_rockmi_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací