Kraus, Dyk a Macháček nás vzali na premiérový výlet do Wilsonova

wilsonov_2015_plakatVražda, smrt, zabití v česko-slovenském podání je k vidění v kinech.

V kinech se právě promítá snímek Wilsonov, který vznikl na motivy povídky slovenského spisovatele Michala Hvoreckého. Scénárista Marek Epstein prozradil, že největší změna oproti předloze se týkala žánru. V knize se totiž můžeme začíst do gotického hororu, ale v kinech na nás čeká opravdu svérázná krimi-komedie.

Kdesi ve střední Evropě leží město Wilsonov, které se má brzy připojit ke Spojeným státům americkým. Vše ovšem může zhatit vrah, nejspíše nekromant, který značně sadistickým způsobem vraždí místní obyvatele. Na pomoc je přivolán expert, příslušník americké FBI (Jiří Macháček), jenž má nastolit pořádek. Podaří se mu to? Pomáhat mu bude policejní čekatel (Vojtěch Dyk) a sluha Bobi zakoupený ve Vídni (Hoji Fortuna).

Na slavnostní premiéru do multikina CineStar Anděl dorazila většina hlavních představitelů. Potkat jsme se mohli s Vojtou Dykem, Jiřím Macháčkem či Janem Krausem. Nechyběl ani Hoji Fortuna, který pochází až ze vzdálené Angoly. Ozdoba Wilsonova, překrásná Táňa Pauhofová bohužel nemohla kvůli hereckým povinnostem na akci dorazit. Jak jí to v civilu sluší, nám předvedla na krátkém setkání s novináři.

wilsonov_premiera_obr_01

wilsonov_premiera_obr_02

wilsonov_tiskovka_obr_03

Jak to na tiskové konferenci a slavnostní premiéře filmu Wilsonov vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací