C. D. Payne přijel do Prahy představit nové souhrnné vydání tří knih Mládí v hajzlu

Začtěte se do deníků Nicka Twispa.
 
 
 
Pokud patříte k fanouškům amerického volnomyšlenkáře a spisovatele C. D. Paynea, určitě vám neunikla informace, že navštívil Českou republiku v rámci turné LiStOVáNí Lukáše Hejlíka. Poslední setkání s nadšenými čtenáři se konalo v Paláci knih Luxor, kde proběhla nejen beseda s C. D. Paynem, ale i autogramiáda. Zlatým bodem programu bylo představení velkorysé publikace, která spojuje první tři knihy o Nicku Twispovi v jednu.

Všichni přítomní si mohli s americkým spisovatelem nejen popovídat, ale podepsat si i všechny jeho knihy, které u nás vydává Nakladatelství Jota (Americké krásky, Neviditelný, Dědictví, Brenda Veliká, Nestydaté plavky, Holubí mambo a Mládí imrvére v hajzlu). Již brzy se ale můžeme těšit na další novinku, a to Zázrak v plechovce.

C. D. Payne si návštěvu Prahy pochvaloval. „Přijde mi, že za posledních pět let tu máte daleko větší provoz. Jako kdyby si všichni Češi koupili auto. Také jsem si všiml, že ženy zkrásněly a publikum, se kterým jsem se potkával na našich štacích mi přišlo větší. Což jsou samé pozitivní změny,“ porovnal Payne svůj aktuální pobyt u nás s návštěvou před pěti lety.

Anotace knihy Mládí v hajzlu:

Deníky Nicka Twispa 1-3

První tři knihy o Nicku Twispovi v jedné!

Nemilosrdně otevřený humor je rafinovaně založen na kontrastu dětské naivity a stereotypního světa dospělých. Nick je kluk s úžasnou schopností zaplétat se do nesnází. Všechny jeho vynalézavé a dobrodružné eskapády a intriky směřují zdánlivě pouze k jedinému cíli: Zbavit se potupného panictví a získat ženu svého srdce, krásnou a talentovanou Sheeni, jedinou „intelektuálku“ v Ukiahu. Když se Nickova rodina rozpadne, město hoří a všechny výpadovky blokuje policie, musí se tento rebelující teenager vyrovnat s ekonomickým strádáním, bezdomovectvím, „gulagem školství“, soutěživým otcem a počínající plešatostí. V průběhu toho všeho se neustále snaží přelstít „afektovaného debila“ Trenta Prestona, svého soka v lásce. Paradoxně na své spletité cestě dospíváním nachází především radost ze života a soucit – obojí velmi nakažlivé!

Až budete číst tento velký komický epos náctileté úzkosti, buďte připraveni smát se nahlas.

Doporučujeme všem, kteří přežili dospívání.

 

Jak to na akci a autogramiádě se slavným autorem vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací