V muzikálu Romeo a Julie se do sebe zamilují Lukáš Randák a Ivana Korolová

V pražském Divadle Hybernia se odehraje věčný příběh lásky mladých milenců.
 
 
 
Divadelní hra Romeo a Julie, kterou napsal William Shakespeare, měla premiéru v roce 1595. Tento věčný příběh lásky mladých milenců a nenávisti rodů Monteků a Capuletů baví a dojímá i v současnosti. Ze Soulu, přes Hlubokou až do Hybernie již brzy dorazí muzikál Romeo a Julie v jedinečném zpracování hudebního skladatele Zdeňka Bartáka s texty Eduarda Krečmara a hudebního aranžmá Daniela Bartáka a Ivana Zelenky.

Zajímavá scéna, rozmanité kostýmy, akční scény, šermířské souboje a mnoho dalšího nabídne představení, jehož slavnostní premiéra je naplánovaná na 23. listopadu 2017. Nejen kostýmy, ale i krátkou ukázku jsme mohli vidět na tiskové konferenci ve foyer Divadla Hybernia. Zamilovaný duet zazpívali Lukáš Randák jako Romeo (alternace Štěpán Komárek, Filip Hořejš) a Ivana Korolová jako Julie (alternace Simona Tlustá, Nikola Ďuricová). Rozvernou a veselou píseň vystřihla Dita Hořínková v roli chůvy (alternace Michaela Bábor Nosková). V dalších rolích se představí Ondřej Bábor, Oldřich Kříž, Jiří Zonyga, Martin Pošta, Vlasta Korec, Miloš Knor a mnoho dalších.

„Chtěli jsme dát šanci i dalším velmi šikovným lidem, i těm, kteří mají s divadlem a muzikály zkušenosti. Z castingů vzešli ale třeba i nováčci, kteří neměli doposud velké zkušenosti s tímto uměleckým odvětvím, ale zaujali nás svým talentem i odhodláním pustit se do poměrně těžkého představení po herecké, pěvecké i choreografické stránce,” přiblížil obsazení režisér Roman Štolpa.

 

Jak to na tiskové konferenci a představení muzikálu Romeo a Julie vypadalo, si můžete prohlédnouti i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací