Slavnostní premiéru filmu Amnestie uvedla česko-slovenská delegace

Do pražského multikina dorazili Marek Vašut, Natalia Germani, Juraj Bača a další.
 
 
Do českých kin vstoupil snímek Amnestie, jenž nám přináší příběh tří párů, jejichž životy se prolínají na pozadí obrovských a rychlých revolučních změn v roce 1989. Tento česko-slovenský thriller v rámci pražské premiéry uvedla i česko-slovenská delegace v čele s režisérem Jonášem Karáskem.

Režisér před fotografy a diváky v kině samozřejmě nepředstoupil sám, doprovod mu dělal nejen tvůrčí tým, ale i herecká esa, jako jsou Marek Vašut, Juraj Bača, Marek Majeský, Natália Germáni, Marta Maťová či Gregor Hološka. Celá skupinka měla dobrou náladu a i přes pozdní příchod některých členů se nechala ochotně vyfotografovat před fotostěnou.

Speciální promítání v několika sálech se těšilo i hojnému zájmu hostů a VIP osobností. Do kina dorazila například Dagmar Patrasová, zpěvák Petr Janda, Petr Jákl starší, herečka Jana Plodková, herec Pavel Nový a další.

Jak to na pražské slavnostní premiéře vypadalo, se můžete povívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací