Slavnostní premiéra snímku Případ mrtvého nebožtíka, který si střílí z krimi seriálů a filmů

David Novotný, Hana Vagnerová, Martin Pechlát a Lukáš Příkazký vyšetřují podezřelé vraždy.
 
 
Tvůrci filmu Případ mrtvého nebožtíka se rozhodli udělat si legraci ze všech kriminálních klišé a natočili snímek z policejního prostředí, který slibuje spoustu slovního humoru a do absurdna gradujících situací. Do ústředních rolí obsadil režisér Miloslav Šmídmajer ostřílenou hereckou čtveřici, a to Davida Novotného, Hanku Vagnerovou, Martina Pechláta a Lukáše Příkazkého. Tito hrdinové nesměli chybět na slavnostní premiéře.

Při příchodu do kina Lucerna muselo být všem hostů jasné, co na ně v sále čeká, protože červený koberec zdobila charakteristická silueta mrtvoly a dva vyšetřující policisté. Tento motiv se v prostorech kina objevil ještě několikrát. Papírový nebožtík byl i součástí delegace, která přivítala všechny diváky v sále. Dekorace se chopil režisér Miloslav Šmídmajer.

K vraždám bezesporu patří i krev. Pokud se obáváte, že vám pohled na tuto červeně zbarvenou tekutinu udělá špatně, nemusíte mít strach. Režisér Šmídmajer totiž prozradil, že krev používali pouze decentně a v rámci kapek. David Novotný má ale jako major Prubner a velitel týmu jasno: „Kdo chce pracovat v týmu majora Prubnera, tak nesmí před krví zavírat oči.“

Delegaci v čele s Davidem Novotným, Hanou Vagnerovou, Martinem Pechlátem, Lukášem Příkazkým a Miloslavem Šmídmajerem dále doplnili Miroslav Táborský, Tereza Srbová, Pavel Rímský, Jakub Štáfek, Lenka Krobotová, Denisa Pfauserová, Michael Foret a další. Moderace se ujal Jiří Mádl.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací