Na slavnostní premiéru filmu Gump – pes, který naučil lidi žít dorazil nejen hlavní hrdina, ale i další chlupáči a hvězdní hosté

Červený koberec byl olemován psími miskami s vodou.

Po dvou odkladech nastala chvíle, kdy psí hrdina Gump konečně přiběhl do kin. Slavnostní premiéra snímku Gump – pes, který naučil lidi žít se konala za přítomnosti bohaté tvůrčí, herecké i zvířecí delegace. Na náměstíčku před multikinem bylo pěkně živo.

„Jsem Gump a byl jsem toulavej pes…,“ tak se představuje psí hrdina, s jehož osudem se můžeme seznámit nejen na stránkách knihy Filipa Rožka, ale nyní i na filmovém plátně. Není proto divu, že právě autor úspěšné předlohy i samotný Gump otevřeli průvod, který se prošel po červeném koberci před slavnostní premiérou dlouho očekávaného snímku. A nutno podotknout, že nebyl jediným čtyřnohým hostem, který na akci dorazil. Vzhledem k teplému počasí organizátoři připravili pro malé i velké pejsky pohoštění v podobě misek s vodou, které lemovaly červený koberec.

Pozornosti se ovšem těšili nejen roztomilí chlupáči, ale i herci, herečky a tvůrci filmu. I když dorazil pouze zlomek z hvězdného obsazení, bylo na piazzetě před kinem poměrně plno. Slavnostní chvíli si nenechali ujít režisér a kameraman F. A. Brabec, Richard Krajčo s Karin Krajčo Babinskou, Jana Plodková, Hana Holišová, Patricie Pagáčová, Nela Boudová, Zbigiew Czendlik, Olga Lounová, Fatty Pillow, Anna Šulcová, autoři filmových písní Marek Ztracený, Majself (Michael Švehla) a slovenská skupina Desmod. Moderátorského mikrofonu se chopil Karel Voříšek.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Gump – pes, který naučil lidi žít vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací