Filmové události #40/21: Na Comic-Con Prague přijede Nymphadora Tonksová a seriál The Boys bude mít spin-off

Týden plný popkultury.

Zákon a pořádek chystá revivalovou jednadvacátou řadu. The Last of Us se představilo v prvních fotografiích. Animák Encanto zase nabídl nový trailer. A v ukázce je k vidění i čtvrtá řada seriálu Stranger Things. Pořad The Boys zase chystá spin-off. House of the Dragon má hereckou posilu. Blížící se Comic-Con Prague pak oznámil nové hosty.

#40/21

Oblíbený krimi seriál Zákon a pořádek si pro své fanoušky přichystal milé překvapení v podobě nové řady. Pořad byl nečekaně zrušen v roce 2010 po odvysílání své dvacáté sezóny. Poté bylo spouštěno několik jeho spin-offů, mezi nejznámějšími třeba Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, který běží do dnešního dne. V uplynulém týdnu pak tvůrci oznámili, že se chystá revival původního Zákonu a pořádku v podobě jednadvacáté řady. Vrátit se pak mají i originální herci, jako například Sam Waterston, Chris Noth, Benjamin Bratt a mnozí další. Více detailů však zatím není známo.

Očekávaný je pak i seriál The Last of Us, vytvořený na motivy stejnojmenné videohry. Tvůrci pak minulý týden sdíleli první fotografie k pořadu, na kterých jsou k vidění Pedro Pascal a Bella Ramsey v hlavních rolích coby Joel a Ellie. The Last of Us by pak měl být k vidění v příštím roce na HBO.https://www.instagram.com/p/CUTlZf5p0YX/

Samozřejmě by to pak nebyl týden bez trailerů. A jeden takový nabídl nový animák studia Disney jménem Encanto. Jeho příběh se má odehrávat v Kolumbii a zaměřuje se na rodinu Madrigalových, kteří žijí v kouzelném domě v podivuhodném očarovaném městečku Encanto. Do kin se pak snímek chystá letos v listopadu.

 

Svou první ukázku ke své čtvrté sezóně si pak přichystal i populární seriál Stranger Things. V něm budou fanoušci opět sledovat dobrodružství kamarádů z městečka Hawkins v Indianě, které je obestřeno záhadnými tajemstvími a nadpřirozenými bytostmi. Stranger Things by se měly navrátit na Netflix v příštím roce.

 

Konkurenční streamovací platforma Amazon Prime Video se pak zase rozhodla vytěžit co nejvíce ze svého úspěšného projektu, kterým jsou The Boys. Tvůrci totiž v uplynulých dnech oznámili, že plánují spin-off, který se má točit kolem mladších verzí známých postav a superhrdinů vedených Voughtem, kteří budou v té době na vysoké škole.

Dlouho očekávaný je pak i spin-off k populárnímu seriálu Hra o trůny, nazvanému House of the Dragon. Ten nyní dostal početnou hereckou posilu. Do ansámblu se tak podle nejnovějších informací přidají Graham McTavish, Jefferson Hall, Ryan Corr, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Paterson a Gavin Spokes. House of the Dragon by měla být k vidění skrz HBO v průběhu příštího roku.

A na závěr pak něco málo z domácího prostředí. Přípravy na několikrát odkládaný blížící se Comic-Con Prague jsou již v plném proudu a organizátoři v rámci začali oznamovat poslední nové velké hosty, na které se mohou návštěvníci těšit. Minulý týden tak potvrdili účast herců Natalia Tena a Tobyho Stephense. Tena se proslavila zejména ve filmové sérii Harry Potter coby Nymphadora Tonksová či ve zmíněné Hře o trůny jako divoška Osha. Stephens se pak mimo jiné objevil i v Bondovce Dnes Neumírej jako padouch Gustav Graves. Comic-Con Prague pak proběhne od 15. do 17. října.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací