Jedenáctá řada StarDance byla zahájena. Partnerka Pavla Trávníčka ztratila „popelkovský“ střevíček a porotu nejvíce zaujal Jan Cina a Tomáš Verner

„Prosím, pojďte na taneční parket.“

Po roční pauze se na televizní obrazovky v sobotu 16. října vrátila oblíbená taneční soutěž StarDance. První přímý přenos odstartovalo taneční číslo v podání tanečních profesionálů v choreografii Marka Zelinky. Tato desítka se poté urychleně vydala do zákulisí, kde se převlékla a chopila svých VIP svěřenců, abychom mohli spatřit to, co se za několik týdnů trénování naučili.

Marek Eben a Tereza Kostková se opět chopili mikrofonů a představili nejen porotu ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek, ale i nutná opatření, bez kterých by se přenosy nemohly konat. V sále ubylo míst, zmizela první řada a do vnitřních prostor nepronikne nikdo bez negativního testu.

Poté už večer patřil tanečním párům. Jako první se na parketu předvedli Marika Šoposká a Robin Ondráček. Hned po jejich sambě přišla na řadu pohádka. Do role prince se vrátil Pavel Trávníček, který zatančil na píseň z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Jeho partnerka Veronika Lálová na parketu dokonce ztratila třpytivý střevíček. Porotci nejvíce bodů poslali na konto párů Jan Cina/Adriana Mašková a Tomáš Verner/Kristýna Coufalová, a to shodných 32. Potlesk v sále si ovšem vychutnali všichni soutěžící. Dále zatančili Simona Babčáková a Martin Prágr, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Tereza Prucková a Zdeněk Godla, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil a Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál.

Tentokrát na nikoho z deseti párů nečekal obávaný verdikt a následný tzv. labutí tanec. Po odtančení posledního vystoupení a krátké rekapitulaci bylo zpuštěno divácké hlasování, které ovšem bude mít již vliv na to, s kterou dvojicí se příští víkend rozloučíme. Jak to vypadalo v zákulisí prvního večera StarDance, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací