Dnes uvidíme první díl nového seriálu ZOO. Kteří herci „přeběhli“ ze Slunečné?

Statek nebo zoologická zahrada?

Již dnes večer se poprvé podíváme do zoologické zahrady, protože na televizní obrazovky vstupuje seriál ZOO. Příběh se odehrává v prostředí safari ve Dvoře Králové a slibuje nejen spoustu roztomilých i nebezpečných zvířátek, ale i celou řadu oblíbených herců. Některé z nich můžeme znát i ze seriálu Slunečná, který ZOO předává pomyslnou štafetu.

Slunečná sice míří do finále, ale se spoustou herců z ní se budeme vídat i nadále, a to v nových rolích v seriálu ZOO. Eva Burešová hrající Týnu odloží farmářské oblečení a vymění je za paruky, šaty a další kostýmy, protože se z ní stany Viktorie Viky Janečková. „Je to velmi rázná holka, která má problémy, dluhy, hádá se s bývalým partnerem. Ve dne se stará o děti, pomáhá, pracuje, a v noci si přivydělává jako Lady X v nočním baru, kde pod maskou a parukou zpívá,“ popisuje svoji novou postavu Burešová.

Tím ale prolnutí Slunečné se ZOO teprve začíná. Dále zde uvidíme Ondřeje Pavelku, který se promění ze starosty Vacka v učitele a spisovatele Karla Rokla, manžele Veroniky Freimanové. Lucie Polišenská, bývala Julča Vacková Kabátová se stane Eliškou Krásnou, ošetřovatelkou žiraf a maminkou dvou sígrů. Její maminku ztvární Pavla Tomicová, bývalá Ála Konvičková. Naprosto v jiné poloze uvidíme Terezu Brodskou. Ta se z farmářky převtělí do soudkyně Danuše Křížová. „Hraji Danuši, soudkyni. Mimochodem, skvělou, empatickou, která absolutně miluje svoje vnoučata. Jsem s nimi ochotná dělat jakoukoli lumpárnu, ale docela trpím tím, že si můj syn, vdovec, našel novou přítelkyni,“ prozradila Brodská.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací