Na slavnostní premiéru filmu Pánský klub dorazila i psycholožka s tváří Kristýny Hrušínské

Terapie pro „eroticky závislé“ v režii Matěje Balcara.

Komedie Pánský klub, jež je adaptací úspěšné divadelní hry Divadla na Jezerce, je celovečerním debutem režiséra, scénáristy a koproducenta filmu Matěje Balcara. Hlavní role, psycholožky Lindy, se chopila Kristýna Hrušínká, režisérova manželka. Premiéru filmu uvedla bohatá delegace v čele se zmíněnou dvojicí.

Jiří Mádl, Milan Šteindler, Zdeněk Žák, Martin Leták, Dana Syslová, Patricie Pagáčová, Daniel Šváb, Hana Vagnerová a další herci a tvůrci přišli do pražského kina Lucerna, aby zde představili divákům komedii z prostředí terapie pro „sexuálně závislé“. Zajímavostí je, že Kristýnu Hrušínskou ztvárňující psycholožku Lindu můžeme vidět i v aktuálním čísle magazínu Playboy.

Snímek přilákal opravdu mnoho hostů. Někteří z nich se do kinosálu dokonce nevešli. Organizátoři akce vymysleli náhradní řešení a do promítacího plánu zařadili i tamní Malý sál. Jak to na premiéře Pánského klubu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací