Eliška Křenková ve filmu Hranice lásky ztvárnila roli Vandy, kterou napoprvé odmítla

„Jsem na Tomáše pyšná. Myslím si, že je to hezký film.“

„Vanda je žena, která žije v polyamorním vztahu s Vítem. Jsou pár, kterým tento styl života strašně vyhovuje a zasvětí do toho hlavní protagonisty,“ představila svoji postavu ve filmu Hranice lásky její představitelka Eliška Křenková. Snímek, který se zabývá intimitou, sexualitou, hledáním hranic a experimentováním se svobodou, natočil polský režisér Tomasz Wiński.

Eliška Křenková během rozhovoru na MFF KV Vary, kde měl film světovou premiéru, prozradila, že roli Vandy nejprve odmítla. S režisérem ovšem natočila již kraťas Jiří pes uprchlík, který si velmi oblíbila a roli v jeho prvním celovečerním snímku nakonec přijala. Eliška ještě před premiérou viděla testovací projekci. „Jsem na Tomáše pyšná. Myslím si, že je to hezký film,“ popsala svoje pocity herečka.

V krátkém rozhovoru Eliška Křenková dále přiblížila atmosféru na place během natáčení, decentnost odvážných scén a nové projekty, mezi které patří například Princezna zakletá v čase 2, Úsvit nebo druhá řada minisérie Iveta. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE a fotogalerii z TK a světové premiéry na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací