Filmaři se vrátili na Vysočinu, aby zde natočili druhou řadu seriálu Odznak Vysočina

Nové díly jsou inspirovány skutečnými událostmi.

Do romantického prostředí Vysočiny se opět vydali štáb i herci pod vedením režisérů Marek Najbrt a Andy Fehu, aby zde natočili pokračování krimi seriálu Odznak Vysočina. Na place se znovu objeví pětice oblíbených vyšetřovatelů, ale i nové postavy. O realistické zobrazení se postará odborná poradkyně a Policistka roku 2018 Renáta Miková.

Kapitánka Dana Skálová, (Monika Hilmerová), Kateřina Vlčková (Simona Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel) se opět pustí do vyšetřování. Tentokrát budou zápletky jednotlivých dílů mnohem realističtější. „S naší konzultantkou Renátou Mikovou jsme u druhé série na scénářích spolupracovali mnohem úžeji. Všechny příběhy totiž vycházejí ze skutečných případů, které většinou vyšetřovala právě Renáta. Mnohem víc jsme také využili její zkušenosti z běžného života policistů. A to nejenom z práce, ale i z domova. I její manžel je totiž kriminalista,“ prozradil hlavní scénárista Petr Koubek.

Kromě nových případů se seriál Odznak Vysočina rozroste i o nové postavy. Do děje zasáhne plukovník Valtr Kožíšek, přímý nadřízený kapitánky Dany Skálové, kterého ztvární Pavel Řezníček. Toho pojí s kapitánkou dávná minulost a často se kvůli jejím pracovním metodám dostávají do střetu. „Dana Skálová je i v druhé sérii konfrontována s důsledky svého nestandardního způsobu řešení případů. Vynořují se další podrobnosti o mediálně známém případu Jůlinka, což přinese do seriálu zajímavé situace. Myslím si, že stejně jako jsou poutavé nové kriminální případy, které vyšetřuje, tak je přitažlivá právě i tato linka Daniny minulosti, která ji začne dobíhat, přičemž ovlivní i současné vztahy v jejich týmu,“ popisuje novinky Monika Hilmerová. 

Natáčení druhé řady seriálu Odznak Vysočina ve fiktivním městě Veselá právě odstartovalo a bude pokračovat několik následujících týdnů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací