Na premiéře pohádky Princ Mamánek zavzpomínala Jana Nagyová na natáčení

Jan Budař zaujal přední místo ve slavnostní delegaci.

Režisér, herec, scénárista, hudebník, spisovatel a producent Jan Budař mnoho let usiloval o to, aby vznikla, na motivy jeho knihy, pohádka Princ Mamánek. Rok se s rokem sešel a bohatá delegace se prošla po červeném koberci, aby snímek uvedla v kině. Na slavnostní premiéře nechyběl dospělý princ, malé princátko či bývalá princezna Arabela.

Delegace, která snímek představila v několika sálech, byla opravdu urozená. Početnou družinu vedl princ – Jan Budař v doprovodu královny – Jana Nagyová, krásné dívky – Veronika Khek Kubařová, Růženky – Patricie Pagáčová, Popelky – Michaela Tomešová, malého prince či čarodějnic – Veronika Daušová a Kateřina Antošová. V kině se to hemžilo nejen dospělými diváky, ale i dětmi.

Celou akci si plnými doušky užívala usměvavá, velmi přátelská a bezprostřední Jana Nagyová, která se srdečně zdravila s přihlížejícími fanoušky a diváky. Při příležitosti slavnostní premiéry Prince Mamánka a návratu princezny Arabely po téměř třiceti letech na filmové plátno jsme si s herečkou popovídali.

Užila jsem si tuto postavu. Je pravdou, že jsem vždy snila, zahrát si královnu, ale byly to jen sny. Myslela jsem si, že sny se neplní. Ale plní se. Je třeba v životě myslet, mnoho si přát a věřit tomu. A já jsem věřila, že jednou ta královna přijde,“ svěřila se s radostným úsměvem Nagyová a dodala, že se do pohádky zamilovala na první pohled a moc ráda roli přijala.

Během rozhovoru Jana Nagyová zavzpomínala i na natáčení a prozradila, proč její královna mluví nejen slovensky, ale i německy. Herečka velmi vyzdvihla krásné kostýmy a svěřila se, že některé momenty pro ni byly náročné. Když vznikaly záběry temné stránky pohádky, vyrovnávala se s osobní tragédií. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Fotogalerii z akce si můžete prohlédnut na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací