Na co se mají účastníci 2. řady Survivor Česko a Slovensko připravit? Co radí vítěz 1. řady Vláďa?

„Bude tam velký hlad.“

Druhá řada Survivor Česko a Slovensko je tu. Dvacet statečných už bojuje o přežití na ostrově v Dominikánské republice. Tentokrát se proti sobě postaví kmen Hrdinů složený ze známých osobností (napři. fotbalista Petr Švancara, herec Václav Matějovský, finalista z Love Islandu Petr Havránek či miss ČR Andrea Bezděková) a kmen Rebelů, který zastupují turistická průvodkyně, technik z nákupního řetězce, realitní makléř nebo profesionální atletka.

Vítěze první řady reality show Survivor Česko a Slovensko Vladimír Čapek alias Vláďa zavzpomínal, jak se touto dobou před odletem na ostrov cítil. Během rozhovoru se přiznal, že novým soutěžícím trochu závidí a sám by si soutěž rád zopakoval. „Pro mě to byl životní zážitek, který jsem chtěl absolvovat. A nejsem nasycen ještě. Šel bych do toho znovu,“ svěřil se Čapek.

Vláďa uvedl i několik rad, a to jak aktuálním soutěžícím, tak potencionálním zájemcům. „Hrát na maximum. Tahle šance přijde třeba jenom jednou za život. Ona nejspíš přijde jenom jednou za život, tak ji opravdu chytit za pačesy a nepustit,“ uvedl Vláďa a zdůraznil velký hlad a přípravu na sociální hru. A co myslíte, dal si Vláďa po příletu domů ještě někdy rýži nebo kokos? Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací