Nová streamovací videoslužba prima+ bude dostupná od února

Na představení novinky dorazila celá řada herců a tvůrců.

Sbírka streamovacích platforem bude zase o něco rozsáhlejší. Vedle ikonek Disney+, Netflix, Voyo, Apple TV+, Amazon Prime Video či HBO Max se 8. února 2023 objeví i prima+, nová česká streamovací videoslužba skupiny Prima.

Při svém startu nabídne prima+ více než dva tisíce titulů, včetně českých koprodukčních filmů, předpremiér současných televizních pořadů, dokumentů, pořadů pro děti, živého vysílání českých kanálů skupiny Prima a exkluzivního obsahu od nejlepších českých filmařů. Nabídku obohatí prémiová tvorba prima+ ORIGINALS od předních českých tvůrců. „Aktuálně je pro platformu prima+ vyrobeno nebo se v těchto dnech vyrábí třináct prémiových seriálů a dalších dvacet osm projektů plánujeme v blízké budoucnosti realizovat,“ prozradil generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

A právě to byl hlavní důvod, proč se tiskové konference zúčastnily desítky herců a tvůrců. Balíček oznamovaných nových titulů čítá například komediální gangsterku Bodyguardi s Predragem Bjelacem a Adamem Ernestem, detektivní seriál Půlnoční zpověď s Markétou Plánkovou a Markem Lamborou, detektivní love story Zákony vlka se Stanislavem Majerem a Lindou Rybovou, osmidílný komediální seriál Agrometal z prostředí svérázné vesnice s písničkami kapely Kabát či seriál Pod hladinou z prostředí potápěčů a poříční policie s Matějem Hádkem a Sandrou Novákovou. Pozvání na akci a možnost představit nové projekty přijali Sagvan Tofi, Jiří Vyorálek, Pavel Batěk, Marek Lambora, Markéta Plánková, Denisa Nesvačilová, Sabina Laurinová, Josef Polášek, Kristýna Frejová, Dana Morávková, Stanislav Majer, Linda Rybová, David Laňka, Martin Müller, Josef Klíma, Jitka a Kateřina Bártů a mnoho dalších.

Chybět nebudou ani předpremiéry a archiv oblíbených seriálů, jako jsou Černé vdovy, Poslední oběť, ZOO, Slunečná, Vinaři, Polda, Duch, Dvojka na zabití, TEMNÝ KRAJ, Ohnivý kuře, Modrý kód, reality show Prostřeno!, LIKE HOUSE atd. Seriálovou tvorbu doplní i filmy. Připravena je on-line premiéra romantické komedie Prezidentka s Aňou Geislerovou. Z dalších titulů jmenujme např. komedii Hádkovi, komorní drama Minuta věčnosti, snímek o hektickém životě Indián či romantickou komedii Srdce na dlani. Diváci budou moci vybírat ze tří tarifů, které se budou lišit počtem titulů, možností prémiových titulů a předpremiér, kvalitou a množstvím reklam.

Jak to na tiskové konferenci, kterou provázel Tomáš Měcháček, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací