Casey Affleck si na 52. MFF KV popovídal s fanoušky i novináři, uvedl film Přízrak a odvezl si cennou sošku

Mladší bratr Bena Afflecka strávil na MFF Karlovy Vary několik nabitých dnů.
 
 
 
I když je Casey Affleck mladší o tři roky než jeho bratr Ben, vyrovnal s ním letos na jaře oscarové skóre. Ben získal zlatou sošku za film Dobrý Will Hunting (Původní scénář) a Casey bodoval za film Místo u moře (Hlavní herec). Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary mu ovšem přinesl zbrusu nové ocení, protože přímo z rukou Jiřího Bartošky převzal Cenu prezidenta festivalu.

Před tím, než uchopil elegantní sošku s ženskými křivkami, se prošel po červeném koberci za doprovodu herečky Floriany Limy. Tím ale jeho aktivity na filmové festivalu ani zdaleka neskončily. Sešel se nejen s novináři během tiskové konference, ale i s fanoušky v rámci tzv. KVIFF TALK. Navíc, spolu s kostymérkou Annellou Brodeur, producenty Jamesem M. Johnstonem a Tobym Halbrooksem a v neposlední řadě s režisérem Davidem Lowerym uvedl drama Přízrak ve Velkém sále hotelu Thermal, který téměř praskal ve švech.

 

Fotogalerii s Caseym Affleckem na 52. MFF Karlovy Vary si můžete prohlédnout i na našem FB profilu. Přinášíme vám i krátké video na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací