Na slavnostní premiéře filmu Joker přicházející hosty vítali hned tři smějící se Jokeři

Široký úsměv, zelené vlasy a oblek, ideální outfit na slavnostní promítání Jokera.
 
 
Filmový Joker měl již mnoho podob. Zahrál si ho Cesar Romero (Batman: The Movie z roku 1966 + seriál), Jack Nicholson (Batman z roku 1989), Heath Ledger (Temný rytíř) či Jared Leto (Sebevražedný oddíl). Nyní se jako superpadouch z komiksů amerického vydavatelství DC Comics ukáže Joaquin Phoenix. Slavnostní premiéru snímku, jež představuje Jokera z naprosto odlišného úhlu, přilákala do kina stovky diváků.

Ve foyer kina na návštěvníky slavnostní premiéry čekali tři Jokeři. Jeden z cosplayerů si svůj kostým již stihl vyladit ve stylu nejnovější podoby slavného antihrdiny. Hosté se tak během fotografování ocitli v obklopení několika širokých úsměvů. A i když na diváky čekal přibližně dvouhodinový krimi thriller, před blesky fotoaparátů předvedli svá hravá já. Někdo ukázal svaly, jiný se bál a nechyběly ani vážné či vysmáté výrazy. Pozvání přijali například Peter Pecha s manželkou Kateřinou, Braňo Polák, Eva Feuereislová, Andrea Bezděková, Jakub Kohák, Kamila Nývltová, Josef Kůrka, Barbora Mottlová, Jan Kopečný, Petr Ryšavý, Monika Leová, Radka Třeštíková s tanečním partnerem Tomášem Vořechovským, Jan Hřebejk, Karel Voříšek, Petr Vondráček, Dominika Mesarošová a mnozí další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací