Premiéru Star Wars: Vzestup Skywalkera navštívila hromada cosplayerů, Agáta Prachařová, Jakub Kohák, Eva Burešová a další

Chewbacca vítal svým řevem hosty promítání.
 
 
Foyer pražského multikina zaplnila pestrobarevná směsice lidí a stvoření z různých koutů galaxie. V úterý večer se totiž konala česká slavnostní premiéra filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, který završil nejnovější trilogii ze světa Hvězdných válek.

Kylo Ren, Rey, Chewbacca, Anakin Skywalker, BB-8, D-0 a mnozí další hrdinové i záporáci z legendární série se těšili nejen na to, až v kině zazní charakteristická hudba a objeví se typické titulky odhalující začátek nového dobrodružství, ale i na přicházející hosty dychtící po selfie nebo fotografii na památku. Tuto příležitost využila celá řada VIP hostů, a to Agáta Prachařová se synem, Jan Hřebejk, Karel Voříšek, Olga Lounová, Eva Burešová s přítelem Matyášem, Bára Kodetová, Barbora Mottlová, Josef Kůrka, Eva Decastelo, Jakub Kohák, Jan Kopečný, Petr Ryšavý, Pavel Callta, Naomi Adachi, Štěpánka Fingerhutová a mnozí další.

V sále byste jen těžko hledali volné místo. Celkovou atmosféru a zážitek z filmu podtrhla pocta fanoušků, kteří během závěrečných titulků vytasili své světelné meče a zvedli je nad hlavu. Zbraně svítící modrou, červenou a žlutou barvou prozářily zšeřelý kinosál. Jak to na slavnostní projekci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací