Marek Lambora si v nové minisérii Půlnoční zpověď zahraje kněze. Řešit se bude manipulace, sobectví i sexuální neshody

Seriál pochází z dílny dvojčat Kateřiny a Jitky Bártů.

Oblíbení herci a herečky se převtělí do nových rolí. Televize Prima totiž chystá novou minisérii přibližující psychologický příběh o přetvářce a lhaní odehrávající se v několika časových rovinách. Černá komedie Půlnoční zpověď nám v ústředních rolích představí Marka Lamboru a Markétu Plánkovou.

Autorské dvojice Kateřina a Jitka Bártů má na svém tvůrčím kontě již několik úspěšných projektů, a to kriminálku Temný Kraj s Lukášem Vaculíkem nebo komediální detektivku V.I.P. vraždy se Soňou Norisovou a Patrikem Děrgelem v hlavních rolích. V novém projektu se budou řešit vztahy, tajemství a záhadný zločin. Jednotlivé postavy se budou svěřovat odcizeným sourozencům. Marek Lambora hraje kněze a Markéta Plánková vztahovou terapeutku. „V okamžiku, kdy jsem dostal nabídku na roli kněze, jsem to bral jako dobrý vtip. Ale když mi autorky projektu vysvětlily svou představu a já si pak přečetl scénář, hned jsem na roli kývl. Je to pro mě velmi netradiční postava, která má své velmi zajímavé, temné stránky,“ svěřil se Lambora.

Své problémy bude v Půlnoční zpovědi řešit například Marianna Krausová (Denisa Nesvačilová). „Marianna je mladá influencerka, která má za manžela velmi bohatého a vlivného člověka a chce si za každou cenu užívat. Je taky nezodpovědnou matkou dvou dětí, co si žije ten nejnabubřelejší život, jaký jde. Je to mazaná manipulátorka, která jen dělá problémy. Víc prozradit nemůžu,“ svěřila se Nesvačilová. Její bezohledné chování, dle tvůrců, ovlivní osudy všech dalších hrdinů.

Sabina Laurinová a Martin Zounar ztvární manželský pár, který řeší intimní problémy. „Renáta Hrušková navštěvuje manželskou poradnu a řeší situace, které trápí řadu lidí v běžném životě – nepochopení po sexuální stránce. Na terapii dochází se svým manželem, kterého tam doslova přivlekla, protože je velmi rázná a poněkud panovačná… Ve dvojici s Martinem Zounarem nenápadně proplouváme dějem, ale nakonec do něj velmi zásadně zasáhneme,“ odhalila Laurinová.

V osmidílném seriálu Půlnoční zpověď dále uvidíme Igora Orozoviče, Marka Taclíka, Lukáše Příkazkého, Chantal Poullain, Jiřího Dvořáka, Denisu Barešovou, Danu Morávkovou, Filipa Tomsu, Simonu Babčákovou, Jana Komínka, Sašu Rašilova, Josefa Cardu a mnoho dalších.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací