Filmové události #15/16: Se Sicariem drží parta, Jared dluží gangsterovi, Gonzales zrychluje

sicario_najemny_vrah_plakat Mějme rádi své parťáky!
 
 
Jedinec může být silný, ale vždycky je lepší, když se stane členem silnějšího týmu. Staří známí budou doprovázet Benicia del Tora v Sicariovi a Jared Leto najde nové bratry v členech Jakuzy. Někteří parťáci mohou být nevinnější, třeba skateboardisté Jonaha Hilla.  Nicméně nesmíme zapomenout ani na individualisty. Třeba Wonder Woman nebo Rychlého Gonzalese.
 

 
Na mexické hranici bude opět rušno

V druhém dílu thrilleru Sicario: Nájemný vrah se kromě titulní postavy v podání Benicia del Tora opět objeví také Emily Blunt jako agentka Macerová a Josh Brolin se svým Mattem Graverem.


 

Američana má v Japonsku rád pouze gangstery

Jared Leto se po Jokerovi v Sebevražedném oddílu objeví v hlavní roli thrilleru The Outsider. Na jeho amerického vojáka čeká vězení v Japonsku krátce po konci druhé světové války. Ze zajetí se dostane pomocí spoluvězně, člena japonské mafie Jakuza. Bohužel, za svobodu se musí platit protislužbou.


 

Skateborďácká devadesátá

Herec Jonah Hill (22 Jump Street, Týpci a zbraně) si poprvé zarežíruje. Sám si napsal scénář k dramatické komedii Mid-90s. Jak název napovídá, vracíme se do předminulého desetiletí. Užitečné životní lekce v něm čekají na chlapce z Los Angeles obklopeného partou přátel na skateboardech.


 

Superženy získávají, zvířata ztrácejí

Sólo snímek superhrdinky Wonder Woman (Gal Gadot), představené v novince Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, se k obecenstvu dostane již 2. června 2017, o tři týdny dříve, než bylo původně plánováno. Jiní superhrdinové z DC se však podle některých úvah mohou naopak dočkat pozdržení. Podobný osud již teď postihl úplně jiný produkt Warner Bros., totiž Serkisovu Knihu džunglí. Místo 6. října 2017 se alternativa k letošní novince objeví v kinech až 19. října 2018.


 

Jméno příštího Pavouka?

Brzy se možná dozvíme oficiální název nového Spider-Mana. Společnost Sony registrovala několik nových internetových domén, jež obsahují superhrdinovo jméno. První z nich končí slovem „Homecoming“, což upozorňuje na komiksový příběh, v němž Spidey přinesl na Zemi mimozemský kostým, zárodek budoucího padoucha Venoma. Dalšími adresami jsou SpiderManComingOfAgeMovie.com, SpiderManGreatnessAwaitsMovie.com a SpiderManSuspendedMovie.com.


 

Které videohry mají utrum?

Režisér a scénárista Neil Druckmann nedávno potvrdil, že práce na adaptaci videohry ze světa zombie pandemie The Last of Us se nikam nepohnula. Je to škoda, v jedné z hlavních rolí se mohla objevit i Maisie Williams (Arya Stark ze Hry o trůny). Do slepé uličky se podle Druckmanna dostal také plánovaný film podle série Uncharted.


 

Láska z hvězd podruhé

Shawn Levy (Stážisti) natočí kromě Fantastické cesty ještě jeden remake k slavnému sci-fi filmu. Za další oběť mu padne romantický Starman od Johna Carpentera z roku 1984. Mimozemšťan prchající před americkou vládou si v něm propůjčil podobu zesnulého Scotta (Jeff Bridges) a přiměl k pomoci jeho vdovu Jenny (Karen Allen). Nakonec se však mezi nimi rozhořela neočekávaná náklonnost. Scénář k nové verzi napíše Amesh Amel (Grace, kněžna monacká).


 

Říše snů není nikdy idylka

J.J. Abrams dohlédne jako producent na film podle komiksu Dream Jumper. Autorem komiksu je herec Gren Grunberg alias policista Matt Parkman ze seriálu, jeho jméno nesmíme…‚ chci říct, Hrdinové. Gren založil koncept podle snu svého dvanáctiletého syna Bena. Chlapci se v noci zjevil příběh o někom, kdo umí skákat právě mezi nočními můrami a bojovat zde s monstry a dalšími záporáky. Společně s kreslířem Lucasem Turnbloomem převedli nápad do propracovaného příběhu, kde se malý (tentokrát fiktivní) Ben a mluvící králík postaví netvorovi, který nechce jeho přátele propustit ze spánku.


 

Sprintující hispánský hlodavec

Pokud nájemný vrah Sicario nezabije v Mexiku jistou myš, dočká se svého celovečeráku i kreslený hrdina od Warnerů, ochránce slabých (pochopitelně velký jedlík sýra) Rychlý Gonzales. Animovaný myšák by nám v případném filmu měl ukázat, jak se z něho vůbec stal hrdina typu Robina Hooda.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací