Filmové události #41/19: Pixar, Star Trek i Charlieho andílci

To vše a mnohem více přinesl uplynulý týden.
 
 
Je tu první ucelený trailer k pixarovce Frčíme. S ukázkou přišli i Charlieho andílci. V teaseru se představil Dwayne Johnson v Jungle Cruise. A s posledním klipem tu je i startrekovský Picard. Dále se chystá se i prequel k Training Day. Je tu i česká mutace Netflixu. A na závěr Prahu rozvíří indické snímky ve festivalu Bollywoodského filmu.

#41/19

Hned na úvod začneme trailery, neboť tento týden jich nadělil bohatě. V první řadě tu je první ucelená ukázka k animáku Frčíme. Nová pixarovka představuje příběh dvou elfských bratrů, kteří se společně vydávají na roadtrip skrz svou čarovnou zemi. Hlavním rolím zde propůjčili hlasy Tom Holland a Chris Pratt. Do kin se pak elfští bratři chystají již v březnu 2020.

Druhým trailerem se pochlubil remake Charlieho andílků. Ten sleduje tři tajné agentky, které musí zachránit svět. Coby ústřední trio se zde představují Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. V kinech se pak předvedou již v druhé polovině ledna.

Do třetice tu pak máme první teaser k novému dobrodružnému akčňáku Jungle Cruise. Ten byl inspirovaný stejnojmennou atrakcí v Disneylandu. Představí se tu pak Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Edgár Ramirez nebo Paul Giamatti.

Dále tu pak máme seriál Picard ze světa Star Trek. Ten se zaměří na stejnojmenného populárního vesmírného kapitána. V této ikonické roli se pak vrací Patrick Stewart. Desetidílný seriál pak bude k vidění na streamovací stanici Amazon, která ho začne vysílat počínaje 24. lednem.

Dosti už však bylo trailerů a ukázek. V uplynulém týdnu bylo také oznámeno, že se chystá prequel ke snímku Training Day. V původním snímku se představili Denzel Washington a Ethan Hawke jako policejní duo z oddělení narkotik, kteří se musí spořádat se svým novým parťákem i nepříteli na ulicích. Detaily o prequelu zatím nebyly sděleny.

Závěrem se pak přesuneme na domácí scénu. Všichni jistě znají, nebo aspoň slyšeli o Netflixu. Na trhu je už nějakou dobu. Nyní si však přichystal něco i pro české diváky. Na českém Netflixu, který odstartoval večer ze čtvrtka na pátek, jsou k vidění díla jako Anděl Páně 2, Padesátka, Vratné láhve, Po strništi bos, Masaryk, Pupendo, Ostře sledované vlaky, Tmavomodrý svět nebo Kuky se vrací. Nabídka se pak začne postupně rozrůstat na 150 titulů.

Na úplný konec tu pak máme jeden festival. Jedná se o festival Bollywoodského filmu, který přinese do našeho hlavního města Indii. Celá akce odstartuje již příští týden 17. října a potrvá celé čtyři dny. Kromě filmů, které budou promítány v Lucerně, nabídne festival i doprovodný program, který zahrnuje například workshop hollywoodského tance.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací