Noví mutanti, Mulan a další filmy hollywoodských studií se konečně objeví v českých kinech

Těšit se můžeme i na další tituly.
 
 
Pandemie koronaviru se prohnala filmařskými studii a kiny po celém světě jako ničivá bouře. Po téměř půl roce ale nastává probuzení a velkofilmy hollywoodských studií budou opět k vidění na plátnech českých kin. Mezi nejočekávanější a několikrát odsunuté tituly bezesporu patří Noví mutanti a Mulan.

Akční sci-fi horor ze světa X-Menů Noví mutanti patří k opravdovým smolařům, protože jeho datum premiéry bylo změněno již mnohokrát. Nyní jsme se (snad) konečně dočkali a Noví mutanti vstupují do kin po celém světě. V České republice budou k vidění již od 27. srpna 2020.

S remakem populárního disneyovského animáku Mulan je to trochu složitější, protože tento film bude uveden v kinech pouze v těch zemích, kde společnost Disney prozatím nenabízí streamovací službu Disney +, která má být hlavním distribučním kanálem tohoto titulu. Do této skupiny patří i Česká republika, kde bude Mulan v kinosálech k vidění od 4. září 2020.

Z dalších titulů jmenujme například akční počin Kingsman: První mise (17. 9. 2020), tajemný thriller Smrt na Nilu (22. 10. 20) či animované dobrodružství Rodina na baterky (22. 10. 2020).

(Foto: Mulan, Walt Disney Pictures) 

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací