Filmové události #13/22: Christina Ricci se vrací jako Wednesday Addams, Daredevil bude mít reboot

Blíží se i Oscaři.

Herečka Christina Ricci se opět ujme své ikonické role. Chystá se i reboot pořadu Daredevil pro Disney+. Konkurenční Batman zase nabídl očekávanou vystřiženou scénu. Seriál Roar pak má svůj první trailer. S ukázkou přišel i horor Men. Na blížících se Oscarech pak zazní poprvé naživo jedna populární letošní skladba.

#13/22

Jak je již známo, Tim Burton připravuje ve spolupráci s platformou Netflix nový seriál ze světa Addamsovy rodiny. Pořad nese název Wednesday a má se zaměřit na titulní nejstarší dceru Addamsových. Do hereckého obsazení se přidala i Christina Ricci. Ta se proslavila právě jako Wednesday v ikonických filmech z let 1991 a 1993. Její role v seriálu zatím není známa, je však potvrzeno, že má být důležitá. Vedle Ricci se pak v pořadu objeví i Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Gwendoline Christie či Luis Guzmán a další.

Marvel disponuje nejen mnoha filmy, ale i seriály a především postavami. Jedním z nich je i Daredevil, ten měl úspěšný pořad na streamovací stanici Netflix. V uplynulých týdnech byl, spolu s Jessicou Jones, Iron Fistem, Lukem Cagem a Punisherem či Agenty SHIELD uveden i na Disney+. Nedávno však bylo oznámeno, že Marvel a Disney mají s touto postavou své vlastní plány a chystají jeho seriálový reboot. Co toto přesně znamená, však nebylo odhaleno.

Konkurenční DC pak odhalilo vystřiženou scénu z nového Batmana, který je momentálně v kinech. Zmíněná scéna obsahuje velký spoiler, jedná se totiž o moment s Jokerem v podání herce Barry Keoghana, jehož mohli diváci spatřit ve filmu jen letmo v krátce scéně ve vězení s Riddlerem. Nyní si však mohou fanoušci užít více z této nové verze populárního záporáka.

První trailer zase nabídl seriál Roar. Ten má přinést humorný portrét toho, co to znamená být žena v dnešní společnosti. V hlavní roli se zde pak objevuje Nicole Kidman a osmidílný pořad bude k vidění na Apple TV+ od 15. dubna.

S ukázkou přišel i horor Men. Film sleduje mladou dívkou na sólové dovolené na anglickém venkově, kam se vydává po smrti svého bývalého manžela. Hlavních rolí se ujali Jessie Buckley a Rory Kinnear. Men má plánovanou premiéru 20. května.

A neúprosně se blíží i Oscaři. Předávání těchto prestižních cen proběhne už tuto neděli. Organizátoři nedávno oznámili, že se v rámci slavnostního večera dočkají diváci prvního oficiálního provedení populární písně We Don’t Talk About Bruno. Ta se proslavila v animovaném snímku Encanto, který se těší velké popularitě.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací