Naplánujte si na páteční večer noční filmový maratón v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_redČtrnáctihodinová FILMOVÁ NOC nabídne projekce téměř dvaceti filmových hitů.

Multikino Premiere Cinemas nezahálí ani na podzim a připravilo pro všechny filmové nadšence na přelom měsíce září a října nezapomenutelnou noc plnou filmových zážitků. Oblíbená akce FILMOVÁ NOC opět nabídne pestré filmové menu čítající akci, komedie, horory, thrillery, dramata i animované snímky, a to vše ve 2D, 3D i revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS.

FILMOVÁ NOC startuje v pátek 30. září 2016 v 15:00 a bude ukončena v sobotu 1. října 2016 v 5:00 hodin ráno. To znamená, že za 299 Kč (249 Kč pro držitele Premiere Movie Card) dostanete čtrnáctihodinové filmové hody. Navíc, pokud si lístek zakoupíte do čtvrtka 29. září do půlnoci, budete zařazeni do Velké filmové tomboly o lákavé a hodnotné ceny. Hrát se bude například o fotoaparáty Outdoor XP90 a INSTAX MINI 8, víkendové pobyty, luxusní knihy s archívními fotografiemi Beatles či filmové sběratelské figurky.

Těšit se můžete na tyto tituly: Dítě Bridget Jonesové, REVENANT: Zmrtvýchvstání, Rodinný film, Dánská dívka, Zloději zelených koní, Už je tady zas, Jason Bourne, Tajný život mazlíčků, Očista: Volební rok, Teorie tygra, Kolonie, Lída Baarová, Lovec: Zimní válka, Ulice Cloverfield 10, Star Trek: Do neznáma, Deadpool, X-men: Apokalypsa, Warcraft: První střet a Den nezávislosti: Nový útok.

Co: FILMOVOU NOC – noční filmový maratón

Kdy: od pátku 30. 9. od 15:00 do soboty 1. 10. do 5:00 hodin ráno

Kde: Premiere Cinemas ČR

Za kolik: 299 Kč (249 Kč pro držitele Premiere Movie Card)

Podrobnosti: Premiere Cinemas

filmova_noc_pc_2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací